Förlåt mitt hemska språk! FI**A!

Jag lovar dagen har varit helt fantastisk! Ända tills nu!

Nu är jag såå trött på dig! Jag gillar människor som uppskattar ALLT som alltid ser något gott i allt. Jag har lärt mig att bli likadan, men en "bästa kompis" som helt enkelt inte kan vara tyst! Har du inget snällt att säga så håll tyst!! Verkligen snälla lev efter detta! Denna människa jag pratar om gör det ju absolut inte. Vad är det första du säger när din "som du själv påstår" bästa kompis säger: Vi har förlovat oss! :) ?
Jo man säger: Guud va kul! GRATTIS!!          eller.....
Nej då börjar man med: Jaha när? Hur? Vrf? Friade han eller? Var det bestämt?

Ursäkta men det första man säger är GRATTIS! eller iaf allt eftersom.. Men tydligen inte. Har fortfarande inte fått ett grattis.. Synd men sant.

Efter att jag fått alla konstiga opassade frågor så, svarade jag snabbt : Ska gå nu, får prata om det någon annan dag. Men ja det var bestämt.
Fick jag ett grattis då eller? Nej. Utan ett: Ja det får vi göra när vi ses på tisdag:) Kram<3

Jaja okej, kanske överreagerar lite men herregud! Har fått iaf 20 grattis hälsningar på facebook, kan man inte skicka ett grattis på sms iaf.. Nej..

Jaja trodde inget kunde förstöra denna underbara dag... Självklart är den inte förstörd men otroligt störande och verkligen mood breaking. men men..

Puss<3
Syster1

Uppdatering

Hej.
Vet att det har varit fruktansvärd dålig uppdatering på bloggen här, detta beror på att jag helt enkelt inte haft någonting att skriva om.
Eller inte velat skriva. Men nu är jag tillbaka och känner att jag vill skriva av mig lite.

Bloggen är mitt redskap för att ventilera och få ut mina känslor! Ibland måste man bara skriva av sig lite! :)

Idag blir det både ris och ros. Jag börjar med det dåliga, jag hade verkligen sett fram imot denna dag, en kompis skulle kommit och hälsa på idag, kolla in den nya lägenheten. Så jag tänkte starta dagen med ett bak så att vi kunde ta en fika när hon kom. Men klockan gick och jag hörde inget ifrån henne, så jag skickade iväg ett sms, och fick svar ett tag senare, där skrev hon att hon hade tid för massage först och sen skulle hon iväg till jobbet. Tyckte därför att hon iaf kunde ha hört av sig. Eftersom jag själv tackat nej till jobb för att träffa henne, eftersom vi "bokat" in detta sedan veckor tillbaka.. Men men nu vet jag vart vi står iaf. Tråkigt nog.

Men sedan kom det lite ros eftersom en annan vän räddade min dag som började med ett uselt humör! Min söta vän som bara bor några kvarter bort ringde och frågade om jag inte ville komma med till ett köpcentrum:) Vilket jag självklart ville! Så det blev många skratt och härlig massage på både Siba och Expert! :)
Dom har ju massage stolar där, så vi satte oss en stund för att vila:) Härligt.

Sen har jag ju ännu fler roliga nyheter!
Åh det är så underbart! Jag är verkligen världens lyckligaste! :D Ska jag berätta?! .....
Imorgon är den dagen jag verkligen har längtat efter dagen då jag och min älskade tar på oss en varsin ring och blir förlovade med varandra!! <3 Det är så omöjligt underbart så att det bara spritter i hela kroppen och jag kan bara inte låta bli att le! Underbart!

Ni som läser detta ska verkligen känna er ärade eftersom ni är först att få reda på det! För en gångs skull så har både jag och min älskade kunnat hålla tyst:)

Men jag avslutar dagens med en låt och ett leende på läpparna!"

Puss<3 :D
/Syster1

RSS 2.0