Nytt år, nya möjligheter?

Mer än halva januari har gått, eller rättare sagt flugit förbi i raketfart. Jag har absolut ingen som helst aning om hur dagarna kan gå så himla fort. Förra året gick snabbt, fast ändå inte. Men jag är glad att jag lämnat ytterligare ett år bakom mig och blickar framåt till framtiden och vad den närmsta tiden har att erbjuda för upplevelser och äventyr. Tänkte förra året att 2012 blir året då jag har pengar till att resa utomlands men det verkar vara ett löfte som jag inte kommer hålla. Har inte sparat ett enda öre till nån resa. Tänkte även att detta år så ska jag vara sparsam med pengarna. Inte spendera så mycket på strunt men det har ju redan börjat i en katastrof. Jag har egentligen inte så mycket utgifter, Allt som allt så är det väl ca 1200 kr som jag har i utgifter om jag struntar i att unna mig nya kläder. Men så åker jag iväg till min kompis och där går det åt pengar, så när jag kommer hem igen så ekar det i plånboken. Har varit så varje gång och jag MÅSTE verkligen bli bättre på att INTE spendera pengarna. En grej som jag SKA göra i år är att gå ner i vikt! Försökte ju i början av 2011 med att tappa några kilon, det gick bra, gick ner ca 12-13 kg... Tills jag tappa fokus och kom in i den gamla vanliga vanan igen och har nu gått upp dessa tappade 12 kilona igen...

Så ja... Gav inget nyårslöfte för det vet jag att jag aldrig kan hålla men jag har lovat mig själv, jag har till och med ett skriftligt kontrakt med mig själv att jag SKA skärpa mig genom att spendera mindre/inga pengar på sånt jag inte behöver samt spendera mycket mer pengar på sådant som faktiskt kan hjälpa mig med att gå ner i vikt... IGEN! För det jobbigaste med att jag har så många fler kilon än nödvändigt är att ryggen tar stryk av det. Min rygg värker dagligen och för att inte tala om hur mina knän mår som måste bära all denna vikt... Inte det minsta hälsosamt!
Något som jag satt sikte på detta år är lägenhet, arbetsprövning(något jobb på direkten funkar inte för mig så arbetsprövning är en väldigt bra början för mig) samt spendera mer tid med min syster, ni vet hon som också skriver lite då och då på denna blogg men som har fullt upp med sin fina son(helt förstårligt btw) :) Jag måste spendera mer tid med henne och min systerson för det var ju lääääääääääääääääänge sedan det bara var hon och jag som umgicks och de stunderna är något jag verkligen vill ha tillbaka. + att min systerson är så söt... när han inte spyr på mig men det hör väl till dessa där små bajsmaskinerna! :)

Tänkte skriva massa mer men min rygg dödar mig snart om jag inte tar å lägger mig ner ett tag innan det blir 1 timmes promenad ute i solskenet!

Ha det bra!

//syster 2





RSS 2.0