Gränser

Tydligen så har jag testat vart mammas gränser går. Hon pratade som vanligt med en av sina väninnor häromdagen om hur helgen varit. Jag har ingen aning om vad jag gjort för att jag ska ha pushat mamma till hennes "breaking point" men det är uppenbart att det inte är så svårt. Hon berättade iallafall för sin väninna om hur jag hade varit jobbig under helgen... Man blir som man umgås så vad hade hon förväntat sig? Ett underbarn? Ett UFO? Eller kanske en alien?
Till och med det snällaste, underbaraste, smartaste barnet skulle bli mentalt sjuk om den spenderade en dag med mamma.
Hemsk tanke men om SD anställde mamma så skulle alla som bor i Sverige (inkl helsvenskar) fly fort som faaaaaan ifrån Sverige. Ingen vill vara mammas barn. Ingen. Haha, jag tror faktiskt att idioterna som är med i SD skulle också fly. Fast det klart. Mentalt sjuka människor hör ju ihop med mentalt sjuka människor så de skulle nog passa bra ihop....

Titta! Nu hann jag snacka skit om SD också... Vilket som inte direkt var meningen men äsch, vad gör det om 100 år?

Jag spenderade hela lördagen med mamma. Hon sa under dagen att det var en mysig dag som vi hade. För mig var det totalt bullshit. Jag skulle faktiskt vara mer bekväm om jag satt som ett byte till en vithaj. Eller var i samma rum som Usama bin laden eller George W. Bush... Näh, mysigt var det inte men jag kan väl åtminstone erkänna att det var ganska trevligt ändå. Mamma kan ha sina stunder då det faktiskt går att umgås med henne.

Oj, nu tror jag att jag måste gå innan jag börjar skriva något snällt om henne. Det vore ju inte passande, eller hur?
Det finns ju inget trevligt att säga om henne....

Ha det gött!


Ärftligt hat...

Mamma är så fruktansvärt elak mot mormor. Så otrevlig och nedvärderande mot mormor. Mormor är den goaste mormorn som man kan ha. Mammas syskon beter sig inte så mot mormor men mamma ska göra det av någon anledning. Hon beter sig hånfullt och rent utav ondskefullt mot mormor.
Inte ens jag beter mig så mot mamma och hon är ta med faan raka motsatsen till mormor. Men skulle jag bete mig så mot mamma så skulle jag växa monstret i henne. Alltså, det psykisk sjuka monster som bor precis under ytan på mamma.
Och mamma sa häromdagen om de glas som jag fick av mormor i julklapp var fruktansvärt fula och att hon tyckte absolut att jag inte skulle skaffa flera sådana glas. Jag fick glasen av mormor. Människan som mamma hatar. Så det är faktiskt inte konstigt att hon beter sig som hon gör eftersom glasen jag fick var från mormor och det går ju bara inte för sig.
Det är en annan sak när det gäller morfar. Mammas favorit i hela släkten. När morfar gör eller säger något roligt så pratar mamma om det hela tiden. Morfar dit, morfar hit. morfar, morfar, morfar, morfar. Hela tiden. När det gäller mormor så är det suckar, hånfullt skratt, elaka kommentarer som gäller.

Jag känner typ likadant för mamma. Jag hatar henne med djupet av mitt hjärta och älskar pappa så fruktansvärt mycket. Så jag antar att det går i arv. Mamma hatar sin mamma, mina systrar och jag hatar våran mamma. Jag hoppas innerligt att våra barn inte hatar oss och att de slipper träffa mamma någonsin. Det skulle vara bra hemskt! Jag: "ungar, nu åker vi till mormor!" Ungarna:" aldrig i livet!" och så hänger de sig allihopa... Jag vill inte ta den risken faktiskt....

Jag och en kompis brukar skämta om att vi inte skaffar pojkvänner förrän våra morsor är borta eller att vi bor VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLDIGT långt bort ifrån dem. Jag skulle inte vilja att min pojkvän träffar mamma. Herregud, det räcker väl med att han har träffat mig. Jag beundrar mina systrar som låtit deras pojkvänner träffa mamma. Och att killarna stannat kvar, fattar jag inte. Eller så är väl de lite dumma i huvvet så att de inte fattar vad de får på köpet. Hahahha. Om jag vore dem så skulle jag dumpat tjejen och sprungit så långt bort som det bara går och sedan hoppat ner från en bro.. Tro mig, jag överdriver inte när jag säger detta.
Och när den dagen kommer då jag träffar en kille och han vill träffa mina föräldrar, så åker jag hem till pappa först. Inte för att den sidan är särskilt vettig men den är miljarder gånger bättre än vad mamma är. Eller så får jag hålla pojkvännen hemllig för mamma helt enkelt. Gömma pojkvännen i ett par år tills mamma går bort eller hamnar på mental sjukhus. 


Näh, nu börjar kärringen att tjata igen. Bäst jag drar innan monstret släpps lös!

//syster2

Ljuset i tunneln!

Senaste tiden har jag jobbat mer än jag borde!  Men det känns ganska så skönt eftersom man vet att pengarna kommer ramla in på kontot!
Men hur kommer det sig att pengar för med sig så mkt ångest?
jag betalar och betalar men vad får man. Just nu känner jag mig totalt hjälplös! Varför jobbar jag så mkt när jag aldrig får göra nått kul för pengarna som jag tjänar? Surt..

Men ibland undrar jag hur jag skulle klara mig på egen hand.

Jag skulle vilja prova men det betyder kanske att jag slänger något värdefullt, det bästa jag har i sjön. Vi som har jobbat så hårt. Det vill jag ju inte släppa, men jag är nyfiken. Jag har aldrig varit riktigt själv.

det är ju inte det att jag inte vill vara med honom, missförstå mig rätt. Jag vill bara flyga själv, prova mina vingar på egen hand!

Detta inlägget skulle verkligen inte handla om det där, men jag ser ljuset i tunneln. För min syster.

Hon ska äntligen flytta till pappa. Tyvärr längre ifrån mig, men det får det vara värt.

Jag älskar dig!

Puss //Syster1



Quote

"Jag vill inte leva livet, jag vill bara drömma..."




//syster2


RSS 2.0