Glömde bort mina beskymmer

Jag har träffat Sveriges (förmodligen) mest glada, trevliga, roliga och spexiga människor idag!
Så fort jag kom dit så kände jag hur rummet var fullt av energi och det utstrålade glädje och helt plötsligt så glömde jag bort problemen. Tänk att 6 stycken människor kan göra så, att man glömmer sina beskymmer för en stund.
Ååh, det var så förbannat härligt att vara bland dessa människor!

Jag tror jag aldrig träffat människor som utstålar sådan glädje och energi på en och samma gång.

Borde verkligen finnas mera av sådana människor!

De gjorde min kväll bra och förväntansfull över nästa besök!

Ha en bra lördagskväll!

//Syster 2

Mamma

Det är just det här som känns värst just nu.
Mamma ringde mig igår:
M -Vart är extra nyckeln?!!!!
J - Jag vet inte. Vart är den?
M- Du hade den väl i helgen?!!
J- Jag kommer faktiskt inte ihåg men jag kan kolla när jag kommer hem.
M- Har du nyckeln?!
J- Jag vet inte, jag ska kolla men jag tror inte det.
M- Hitta den!!!
KLICK

Ursäkta om jag är lite känslig men kan man inte börja ett samtal med Hej, nej då här går vi rakt på sak och sedan slänger vi luren i örat på en.. Tack tack, för att du gjorde mig irriterad!

Jag blir genast lite uppskäftig när hon ringer och är sur på en gång, och inte frågar mig om jag har nyckeln utan omedelbart frågar mig vart den är. Men sen kommer jag även snabbt på att det här kommer lillasyster få sota för om jag inte hittar den!
Så jag skyndade mig hem, och jo då jag hade den. Snabbt ringde jag till mamma för att försöka rädda systers dag, men det var nog försent, mamma hade stängt av mobilen, jag ringde till syster och berättade att jag hade den. Senare fick jag ett sms där hon frågade när jag hade tänkt att lämna tillbaka den. Jag svarade. Sedan kom det ett sms till, hon frågade om jag även kunde ta med en skål som hon glömde från min student. Och jag förklarade att den inte finns här så jag kan inte ta med den.

Sedan kunde hon väl inte komma på något mer att tjata på mig om, så jag antar att min kära syster fick sig en riktig omgång igår. Det känns så hemskt att vara så långt borta när jag vet att hon behöver mig. Jag kan heller inte ringa till henne eftersom mamma får elefant öron och lyssnar på varenda ord hon säger som det sedan blir förhör på sedan. Jag vet hur processen går till. Det ska bli så bra syster, när jag flyttar närmare dig! Då kan du vara hos mig ist! Vi flyttar på måndag!! :D

En annan sak som känns väldigt tråkigt är att mormor ligger på sjukhus igen. Tydligen har hon gjort det ganska länge, utan att någon har ringt och berättat något. Dom vet inte riktigt vad det är för fel på henne. Mamma ville åka dit igår, men jag vill inte åka dit med henne.
Det kanske är väldigt själviskt men jag vill inte att mitt sista minne utav mormor är att hon gråter för att mamma sagt något olämpligt! Jag vill isf åka dit själv, eller med mina systrar det vore ju det bästa. Men det går inte utan mamma, hon skulle freaka ut mer än vanligt. Jag hoppas att det går bra och att jag snart kan åka och hälsa på henne på egen hand!

Tänker på dig mormor<3
Puss
Syster1

Alltid lika jobbigt

När mamma börjar tjata och blir riktigt förbannad. Orkar intee skriva allt om det ikväll utan tar det i morgon.

// syster 2

Känslor

Hej,
Ibland får jag så konstiga känslor, det är som att mitt förflutna kommer som ett täcke och bara begraver mig! Det gör mig både glad och ledsen! Jag saknar det jag haft, jag saknar mina vänner, mitt gamla liv. Samtidigt som jag påminner mig själv om hur lyckligt lottad jag är nu. Även om det ibland känns som att jag inte lever ändå!
Det finns vissa vänner som jag saknar mer än andra. En alldeles speciell vän som jag saknar så att jag nästan gråter ibland är en föredetta nära killkompis till mig. En helt underbar människa som var så himla snäll och som jag kunde prata om allt med! En person som visserligen hade känslor för mig, under nästan hela våran vänskap, som aldrig blev besvarad. Jag kan säga jag älskar dig, som en vän. Jag älskar dig och önskar att du fortfarande skulle vara min vän. En dag kanske jag kommer att säga det till dig men just nu, så vet jag inte. Jag är inte tillräckligt modig!

Men DU betyder.
"Jag älskar att titta på reklam"

Puss
Syster1

Jobbet..

Just nu jobbar jag. Oj jag vet. Aja baja inte blogga på arbetstid! Förlåt!!
Men nu är jag på jobbet iallafall och det känns ganska okej just nu. Men för att var ärlig så börjar det kännas ganska tråkigt, och eftersom det är ganska rörigt hela tiden och inget stämmer, så känns det väldigt jobbigt att gå hit ibland.
Ska söka nytt jobb tror jag också, eftersom vi flyttar snart till en lägenhet med högre hyra så vill jag gärna skaffa mig ett nytt jobb. Men men nog om mig!

Nu ska jag jobba!
Puss<3
Syster1

Senil tant ringer varje dag

Här hemma så ringer en tant nästan varje dag och frågar efter Kent och Agneta. Varenda dag får man säga "nej, tyvärr du har ringt fel igen". Jag fattar inte hur svårt det ska vara att slå rätt nummer. Visserligen så kanske hon är senil och kommer inte ihåg numret men hon ringer ju liksom flera gånger om dagen.
Bara idag så har hon ringt 2 gånger. Första gången frågade hon efter Kent och den andra gången fick syster 1 svara för jag visste att det var tanten som ringde och jag orkar bara inte med att förklara för hundrade gången för henne att nej det är INTE Kent eller Agneta hon ringt. När syster 1 svarade så frågade tanten tydligen om det var Ann-Marie hon pratade med.
Jag vet att det inte är tantens fel att minnet sviftar men man blir faktiskt lite irriterad när hon ringer varenda dag flera gånger. Hon kommer ringa minst en gång till idag, det vet jag..

Nu ska jag ta och se på tv och kanske ta en eftermiddagslur. Syster 1 har åkt iväg till sitt jobb men kommer senare ikväll...
Denna lördag är en väldigt dryg lördag! Jag har varit vaken sen 06:45 och så sov jag bara 6 timmar inatt så jag är trött och lördagen verkar aldrig ta slut!

Ha det bra!!

//Syster 2


Idolkväll:D

Idolkväll med favorit snacksen!

Ja, det kan man nog nästan säga i allafall! Kom hem precis lagom till idols första framträdande! Med en redan öppnad påse ostbågar i famnen! Mitt just nu absoluta favorit snacks. Ja kan få ett sådant enormt sug efter just ostbågar och det jobbiga med detta är att det inte gått över förens jag har fått dem! Jag bara måste ha det!
Och just det!!! De måste ätas med gaffel!! Annars kan det nästan kvitta..

Sen undrade jag ju över en sak, när jag satt i bilen på väg hem från affären så råkade jag säga ostkrokar!
Men sen kunde jag inte sluta fundera på varför jag sa det och om det heter ostbågar eller ostkrokar! Estrellas heter ostbågar men OLW heter Cheese Doodles ! Så vad heter det nu då?! Hjälp mig! Sa jag fel eller sa jag rätt.
Puss<3
Syster1

Lagar mat

Ja, rubriken talar för sig själv!
Spagetti och köttfärssås blir det:) Mums..
Maten klar till sambon kommer hem! Riktigt hemma lyx tycker jag:D
Puss<3
Hoppas ni gilla musiken! :D
Syster1

Tråkigt..

Ibland, och oftast så älskar jag verkligen hösten! Men idag så är jag inte riktigt med på noterna.. Vakna till regndropparna på fönstret kan väl i sig vara ganksa mysigt, men annars vet jag inte. Jag har inte lust till någonting idag. Vill inte jobba, inte laga mat, inte gå ut på promenad, inte lägga mig under täcket till en bra film, inte sitta vid datorn.. Okej, jag ska sluta. Men ni fattar nog. Jag har ingen lust! Ingen lust alls..

Men samtidigt så är jag så utråkat så att jag tror att jag går under. Men jag får väl försöka med det vanliga botemedlet: MUSIK.. Skulle behöva lite musiktips bara! Det går nästan samma låtar hemma hos mig, eller radio så klart!
Men just nu så går Run this town, 3, Silly boy om och om igen.

Puss<3
Syster1



Tur att Lars Winnerbäck finns!

Lägger upp fler låtar allt eftersom! :D



PMS

Detta PMS, känslorna svallar! Jag både hatar och älskar denna period.
Jag vet inte riktigt hur andra blir men jag gråter för allt. Det är mest så att jag gråter! Visserligen så tycker jag att det är skönt att gråta, men det kan bli lite väl mycket när man helt plötsligt börjar gråta för att någonting smakar gott eller att man får se en söt katt på TV. Då börjar jag att fundera på om allting stämmer! :)
Men men, det är väl så det är. Vi kvinnor är lite knäppa och annorlunda, och våra hormoner står inte alltid rätt till, men det är väl det som är charmen med oss!

Jag och min sambo var och tittade på lägenhet tidigare idag, och jag kände att jag verkligen inte kunde göra ett sådant stort beslut idag på grund av mina känslor. Så beslutet fick vara hans, han var 100% säker på att lägenheten passade oss, så du tror jag på honom. Och nu i efterhand så känns det ganska bra! Så snart blir det flytt!

Känns konstigt men ändå skönt. Flyttar närmare till jobbet, och närmare till centrum så det är bara positivt! Och självklart ett STORT +! Cykelbana ända hem till min lillasyster!!:D

Puss<3
Syster1

Älskade syster!

Jag önskar att jag kunde vara ett större stöd för dig! Jag kan säkert vara det men jag vet inte hur, kanske detta är ett sätt att vara det. Att dela dina dagar bra som dåliga och dela mina dagar, bra som dåliga.

Jag fäller en tår när jag läser ditt senaste inlägg, det får mig att minnas, att komma ihåg allt det hemska. Det ger mig rysningar och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Jag känner att min kära vän ångest kommer på besök. Det kommer att vara svårt att somna ikväll...
Tro inte att det bara var för att jag blev påmind syster. Utan min vän kommer med jämna mellanrum, och stannar olika länge varje gång. Egentligen så lämnar den mig nog aldrig, men som många andra som lider utav ångest känner igen sig. Det gör ont i bröstet, man känner att man vill gråta, skrika, skratta, slåss och allt helst på en och samma gång!

När jag var yngre brukade jag skära bort denna smärta! Det hjälpte, det gjorde det faktiskt. Inte långsiktigt men just för att klara av att somna så hjälpte det. Man tänkte på någonting annat. Det gjorde ont, men det var så skönt, det kändes som att smärtan följde med blodet ut, det rann ur mig. Det låter sjukt, det är sjukt. Jag vet.
Men jag kan ärligt säga att jag saknar det. Önskar att jag kunde göra det, nu. Men jag har lagt ett löfte till mig själv att inte göra det. Jag är inte stolt  över min kropp, jag ser ärren, även de som ingen annan ser. Jag vet precis vart jag skärt mig. Även fast det inte blev så djupt så att det lämnade ett ärr. Men ändå jag ser dem varje dag, och blir påmind av de hemska tider jag gått igenom.

Jag älskar dig syster av hela mitt hjärta! Och skulle jag vinna pengar så skulle jag köpa dig ett liv, vart du än vill!
Jag vet att pengar inte kan köpa lycka, men det kan köpa dig bort från en del utav smärtan! Ett liv där hon inte kan få tag på dig, ett liv till dig. Ditt liv, gör vad du vill! Det är min önskan idag! Att du får det liv som du önskar! Ditt liv! Ditt liv! Ditt liv! Ditt alldeles egna liv!! Min önskan idag!! Ditt liv!

Jag älskar dig. Jag tänker på dig. Jag önskar så hårt jag bara kan..
Du är min syster!

Puss<3
Syster1
Sov gott inatt.. Kram

Tack..

Ville faktiskt passa på att även tacka denna mamma. Refrängen i denna låt är skriven för mig. Hon har gjort så att jag aldrig tar något för givet och att jag uppskattar allt jag får, och även kämpar för de personer jag älskar. Men jag blir fortfarande förvånad och väldigt tagen av när jag får saker av personer som verkligen inte behöver visa mig någon kärlek eller tacksamhet. Min styvmamma som jag kännt i 5 år har visat mig mera kärlek.
Men Tack.



Makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
It makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

Vad är meningen med livet om man inte lever?


Jag kvävs av mammas kommentarer om mig. Jag blir illamående så fort hon börjar klaga på något jag gjort och inte gjort.
Idag när jag inte cyklade upp för en backe som jag annars klarar att cykla upp för så blängde hon på mig och frågade surt varför jag stannade. Jag hade inte den rätta farten för att jag skulle orka backen. Den är dubbelt så svår när man har ett knä som krånglar, svanskotan är så gott som kaputt och jag är förkyld. Men detta förstod ju inte mamma så hon bara cyklade på i sin vanliga snigelfart.
Att shoppa med mamma är en till grej som är jobbigt. Speciellt kläder.
   Mamma är pryd av sig, allt måste vara perfekt. Störst press verkar det vara på mig eftersom hon ser mig som hennes lilla prinsessa. Men jag är inte perfekt. Långt ifrån perfekt. Mamma tjatar på mig att gå ner i vikt men det är inte så enkelt när man har henne som pressar mig och sedan så måste jag kunna må psykiskt bra för att kunna orka göra något med min kropp.
Jag tror inte riktigt att mina systrar förstår hur mamma har blivit under de senaste åren eftersom de båda är utflugna och de har sina egna liv. Det är jag som får dras med henne. Det är jag hon klankar ner på när ingen ser. Det är jag som får ta emot all skit eftersom det inte finns någon annan där som kan ta det. Jag är bra på detta. Jag är van med hennes ord. Jag har hört dem så många gånger nu så att jag orkar inte bry mig. Precis som det var med mobbningen i skolan så har jag lärt mig att ta mammas skit. Jag vill också ha ett eget liv.

Jag har tänkt många gånger hur underbart det vore att ha ett liv. Ett alldeles eget liv. Jag vet inte hur det är, jag har inget liv. Och om jag har det så lever jag det inte. Jag lever men ändå inte, jag är levande död. Tänk hur många gånger jag tänkt att jag borde rymma och börja om på nytt. Bara packa väskan och dra. Aldrig höra av sig. Kanske skriva ett vykort och säga att jag mår bra men aldrig ringa eller berätta var man är. Frihet för mig är att ha ett eget liv, sina egna rättigheter och bara smälla till de som gjort en illa under åren då man plågats som mest.
Det var inte länge sen som den tanken kom upp. Jag var så nära att rymma men jag tänkte att det bästa kanske är att vänta tills jag tagit studenten nästa år.
Freaka inte ut, syster.
Om jag gör det så är du den enda som kommer få veta något om det. Dig litar jag på till 100%.

Vad är meningen med livet om man inte lever?

//syster 2



Önskan om ett eget liv..

Det var så jag kände under en lång lång tid, jag hade en önskan om ett eget liv. Ett liv där man själv kunde bestäma ett liv där jag kunde välja vilka ord som jag ville ta till mig och vilka ord som skulle studsa bort från mig.
Jag ser bara mer och mer att den dagen kommer, det känns som att det har varit mitt livs mening så länge jag kan minnas, att skaffa mig ett eget liv. Att slå mig fri.
Det låter hemsk, kanske konstigt, men under flera år så kändes det som att man bodde i ett fängelse. Visst att jag hade möjlighet att gå ut jag kunde klä mig som jag ville och hade mycket friheter ändå. Men jag satt fast i ett psykiskt fänglse, detta fängelse som är så svårt att förklara. När man har någon som står dig så nära, denna person har alla möjligheter i världen att trycka ner dig så mycket så att du själv tror att du längre inte är värd någonting. Det var precis det som hände mig, min mamma har satt så stora sår i mitt psyke att jag nog kommer att få leva med det resten utav mitt liv. Självförtroendet jag engång haft är nog föralltid borta.
Jag tror att varje människa föds med ett starkt självförtroende. Man tittar på små barn, de vet vad de vill och de genomför det. Men ju äldre man blir så blir man mer och mer aktsam. Och i mitt fall så känns det som att det beror mycket på min uppväxt. Min pappa har alltid beskrivit mig som en stark människa med mycket vilja. Men det konstiga är att efter mina föräldrars skildsmässa så sjönk jag ihop, jag var inte mer än 4-5 år men ända sedan dess så har människor sagt att jag är väldigt blyg, försiktig och snäll. Men samtidigt så har de alltid sagt att jag växer hela tiden, de tycker att jag visar mitt rätta jag mer och mer. Men hur länge ska detta hålla på? Jag menar jag är 20+ nu och människor tycker fortfarande att jag bara växer och växer i mig själv. Men när kommer jag att bli hel? Och vem är jag då egentligen..?

Puss<3
Syster1

En dag..

En dag med mycket blandade känslor idag. Ett besök hemma hos mamma och lillasyster! Dagen började bra, jag kom hem till dem och mamma var som tur vad inte hemma. Lillasyster visste att hon skulle komma hem om ungefär en timme. Vi satt och pratade en stund och tittade på TV, strax innan en timme hade gått så bestämde vi oss för att gå ut och gå.
Mamma skulle bort kl 17 så vi tänkte att någon timme mindre tillsammans med denna människa skadar inte. Vi tog en härlig promenad i det fina vädret som vi haft idag. En promenad på lite över en timme blev det. Och det är alltid lika skönt att träffas och kunna pratat om allt mellan himmel och jord, seriöst och oseriöst. Det finns bara ett få tal personer som jag kan umgås med och känna att jag verkligen kan vara mig själv. Hon är en utav dem. Min syster alltså. Efter promenaden kom man hem till mamma. Hon hade kommit hem nu, och funderade ju klart på om jag ville stanna på mat. Hon visste ju inte om att jag endast kommit och hälsa på eftersom jag visste att hon skulle bort.
Det gick ganska bra till att börja med, jag anstränger mig verkligen för att göra det bästa av situationen och när jag ändå vet att hon snart ska gå så går det ju visserligen lite bättre men jag blir så sjukt frustrerad så att jag inte klara hålla mitt pokerface längre.
När hon börjar skylla på mig om att saker och ting flyttats på, och att balkong dörren inte blivit stängd efter att hon lämnat lägenheten över helgen. Att jag överhuvudtaget inte varit i närheten utav lägenheten under denna tid var tydligen helt irrelevant. Men men att få ta skulden för något man inte gjort är ju i och för sig obligatoriskt när man gör sig ett besök..

Efter att hon äntligen ha gått, så släpper spänningen och man känner ett oerhört lugn. Det känns nästan tyst.
Jag kan verkligen inte förstå mig på hur man kan vara så oerhört korkat. Eller vad hon nu än är. Men helt från en annan värld är ju klart!

Puss<3
//Syster1

"Den dagen jag dör kommer det att vara ditt fel"

Det roliga med denna blogg är att jag och min syster hanterar händelser på helt olika sätt och vi är otroligt lika men ändå så olika.
Min lillasyster har förmågan att stänga av, vilket jag aldrig kunnat. Hon kan stänga av öronen och inte lyssna, hon har verkligen inte hört vad mamma sagt. Medan jag själv har tagit in all skit och tagit det hårt, men då har det även varit hårt mot hårt. Jag står upp för mig själv och saker som jag tycker är orättvist! Jag har hamnat i en hel del trubbel på grund av detta, blivit det svarta fåret i "familjen", samtidigt som att jag är så glad och tacksam för att jag har de egenskaperna. Jag har verkligen lärt mig att leva på egna ben, och jag är inte rädd för att ta ett steg till.

Jag flyttade hemifrån för ett par år sedan och har klarat mig väldigt bra sedan dess. Och har även sedan dess blivit något, som min mor på något konstigt sätt skryter om. Hon är helt plötsligt stolt över sitt svarta får! Detta får som har ställt till det så i familjen med både det ena och det andra har hon helt plötsligt blivit stolt över. Allt som jag gjort i mitt liv är jag kanske inte stolt över, men jag ångrar inget. Jag vet att jag inte varit guds finaste barn och att jag både sagt och gjort mycket "dumt" i mitt liv, men detta har ju även format den människa som jag är idag. En människa som jag faktiskt uppskattar och tycker om att vara.

Nu vill jag inte att ni ska tro att detta är en blogg som vi skapat för att vi vill få en "tycka synd om oss" känsla, utan vi vill ha något att ventilera emot och visa att vi finns. Jag kan aldrig tänka mig att vi skulle vara den enda familjen som haft dessa problem. Men det är inget man direkt pratar om. Många som är/har varit i samma situation som oss har kanske fått mera hjälp och fått bekräftat att personen i fråga är psykisk störd. Men när vi har frågat efter denna hjälp så har tydligen problemen i frågan legat hos mig. Det var alltid jag som gick igenom en svår period, genom tonåren, våldtäkts försöket m.m. Det var aldrig någon som fattade när man pratade på hur mycket skit man fick ta hemifrån, det var ingen som förstod varför jag hamnade i alla dessa situationer. Det var kanske inte så att jag sökte efter någonting bättre, någonting bättre än det jag redan hade, men hamnade på fel spår.
Alla psykologer, kuratorer, läkare sa alltid att det var mig det var fel på. Jag mådde psykiskt dåligt och lösningen på det var att prata, prata och prata. Man hamnade hos bup, men där blev det inte långvarit. Mesta dels för att min mamma följde med under första samtalet och jag var tvungen att sitta och lyssna på hennes beklagelser om denna dotter som hon inte förstod sig på, att hon gjort allt hon kunnat men att det ändå inte räcker. Och denna stackars psykolog gick på hela hennes snack och jag fick sitta där och vara en trotsig tonåring som vägrade vara sin mamma till lags. Men var det så himla konstigt att man för det mesta satt tyst under dessa samtal eftersom man visste att om man sa något dumt eller något "opassande" "sanningen" över huvudtaget så skulle man få höra så hemska saker om sig själv när man kom hem att man helt enkelt inte ville leva längre. Saker som att "Den dagen jag dör kommer det att vara ditt fel". Tack för den mamma. Dessa ord kommer att leva och med mig. Jag önskar att du aldrig sagt dom. Det är  ord som jag tänker på ofta, och det går inte en gång utan att det kommer tårar i ögonen. Ett barn ska inte behöva höra dessa ord från sin egen mamma. Och detta är bara en liten bråkdel utan allt som man har fått slaget i sitt ansikte.
Jag vet ändå att jag ska klassa mig som lyckligt lottad, för att det finns alltid någon som har det värre.

Men just det här är våran historia, våra liv, våra sår och våra ärr som vi ska leva med resten av livet.
Puss<3
//Syster1

Paranoid, överbeskyddande och allmänt störd

ojoj, vart ska man börja? Finns så mycket att berätta om denna kvinna som kallar sig för mamma.
Kanske folk reagerar starkt på vad man kommer skriva men ibland måste man skriva av sig och det är inte alltid snälla saker som man har att skriva.
Mamma är överbeskyddande, paranoid och allmänt störd. Så fort jag (syster #2) är med en kompis så kan mamma ringa minst 3 gånger för att höra så att man är ok och vad jag gör. Oftast så ljuger jag för henne bara för att undvika bråk. inte för att jag gör något dumt eller olagligt med mina kompisar. Men bråk med mamma är jobbigt och man vill helst undvika detta fruktansvärda öde. Även om varje dag är en plåga att komma hem till.
Sedan så ser hon mig som hennes "lilla gullegull dotter" och överbeskyddar mig så jäkla mycket så att man bara vill hoppa ner framför en lastbil.
Sedan har mamma "mat-nojja" och skäms för jag ser ut som jag gör men allt detta och MYCKET  mer kan man ta en annan gång.

//Syster 2

Ett stort steg..

Hej.
Nu äntligen finns det ett sätt att dela sina tankar och känslor. Denna blogg består av 2 systrar som anonymt skriver om allt som händer och hänt i deras liv. Syster1 och Syster2. Lite lamt, vi vet. Men det är ett stort steg för oss att över huvudtaget kunna skriva om allt nu.
Som jag redan ha skrivit så kommer bloggen handla om våra liv. Mestadels om våran relation till våran mamma. En mamma som antagligen lätt skulle klassas som en person med en psykisk störning eller personlighetsstörning. Man vet aldrig vad hon hittar på här näst, och vilken person hon har tänkt att vara idag. Syster1 som skriver nu är 20+ och Syster2 är fortfarande i tonåren. Vi kommer inte att ge specifik fakta om vilka vi är, vart vi bor, vad vi heter eller liknande. För att göra våran berättelse mera levande kommer vi ta till med årtal, platser som kanske inte rikrigt stämmer. Men allt är baserat på våran verklighet.
Välkomna till våra liv.
Puss<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0