Du betyder!

Har haft syster 2 på besök nu under ett par dagar! Det har varit underbart, önskar att hon var här oftare! Jag vill säga att denna människa betyder så fruktansvärt mycket för mig och jag vet inte om hon vet om det. Därför så skriver jag det här, det må bara vara vi två som läser denna blogg, men oavsett så betyder den mycket för oss. Vi kan ha konversationer och berätta för varandra utan att behöva känna oss ivägen eller påträngande. (särskrivningar är min svaga sida:) Vi läser varandras tankar för att vi vill..

Vi berättar saker för varandra på rätt tidpunkt, eftersom lyssnaren själv bestämmer tidpunkten!

Jag älskar dig lilla syster! Du betyder allt för mig och jag önskar att du kommer hit snart igen! Du är alltid välkommen! (Och inte bara när jag behöver hundvakt!! ) Jag vill att du kommer hit när du vill, alltid välkommen även när jag jobbar!!

Puss, jag älskar dig lillasyster!

//Syster 1

Nere!

Jag har inte varit här på ett tag. Tack vare det fina vädret så har jag nästan glömt bort hur en dator fungerar. Men idag när det regnar så skönk även mitt humör med det.

Det var länge sen jag kände mig så här, mitt hopp, min tro mitt liv orkar inte mera. All negativ energi runt omkring mig gör mig galen! Jag orkar inte befinna mig bland männikor så hopplösa och negativa som dem.. Man kan inte få cred för att man försöker utan har du lyckats än så är det katastrof i vilket fall. Jag tappar mitt hopp jag orkar inte försöka mera. Mitt hjärta slår tunga hårda slag, och mina lungor orkar inte andas på egen hand, varje andetag känns som en ansträngning. Andning ska gå på automatik men det gör det inte längre. Jag är på jävligt dåligt humör idag!! 
Och jag hoppas innerligt att jobbet blir en paus, för verkligheten är inte rolig plats idag..

// syster1

RSS 2.0