29/5-11 Hemma

Mors dag idag.Tycker hela dagen är påhittad skit som butiker och andra företag använder för att sälja mer av deras saker... Onödigt också för den delen. Varför fira mammor på bara en dag? En del mammor förtjänar att bli firade varje dag... Men det finns ju de mammor som inte förtjänar att bli firade... Och jag tycker att min mamma inte förtjänar att bli firad idag.. Jag tror ni fattar varför också...


Men jag skickade iväg ett sms från mitt gamla nummer, via datorn såhon får ett sms iallafall. Jag skickade inget "godjul" i julas så det är väl lika bra att det blev av nu då.


Hade inget mer att skriva faktiskt såjag avslutar med att säga när min syster blir morsa till sensommaren, dåska jag se till att den ungen firar sin morsa varje dag. För om det är någon morsa som förtjänar att bli firad så är den min syster. Hon är mamma redan nu, det är bara det att ungen har inte kikat ut ännu!



//Syster2

It'll be better than you think, yesterday's gone.

Har försökt att skriva ett inlägg i flera timmar nu men allt jag skriver, tar jag bort. Det jag vill skriva, kan inte skrivas. Kan, kan det väll men det gör alldeles för ont i själen och jag kan inte riva upp det som ligger och läker...


Inte för att jag direkt bryr mig men nästa söndag, inte söndagen som kommer utan söndagen nästa vecka så är det mors dag. Först tänkte jag skicka iväg ett vykort till mamma bara för att vara artig men sen slog det mig att hon inte är min mamma längre. Tyvärr är hon ju min biologiska morsa men jag har insett att jag klarar mig bra mycket bättre utan någon morsa .

Och att jag missade släktkalaset i lördags, ja, jag skulle mer än gärna träffat några av släkten och jag hade byggt upp och gjort mig redo för att möta mammas blickar, kommentarer och frågor. Jag var beredd på det,men så blev jag ju så jäkla förkyld så att jag visste knappt vart jag skulle ta vägen.

Min syster tyckte att jag skulle följa med ändå bara för att jag sa "jag mår ok" när hon frågade hur jag mådde. Jag trodde hon menade hur jag mådde utöver förkylningen men hon menade hur jag mådde med förkylningen... Jag smittade ner min kompis på bara några timmar när jag var hos henne, tänk hur det hade blivit på släktkalaset. Typ alla hade gått hem förkylda och fått extrem hosta och känna sig halvt döende. För det var så jag kände mig dagen innan och på dagen så kände jag mig febrig. Jag ville inte riskera att någon gammal släkting skulle få åka in till sjukhuset på grund av att hon el. han är så känslig mot virus och annat.


Säkra före det osäkra kanske men det struntar jag i...

Visste för flera timmar sedan vad jag skulle skriva om men har blivit distraherad av något/någon så jag har glömt bort vad det var jag skulle skriva.. Förmodligen inget viktigt.


Återkommer när jag känner för att skriva av mig.


//Syster2




RSS 2.0